Снощи Борислав Велев-Рой след победата си в MAX FIGHT 53 предизвика Григор Саруханян.Сутринта Григор Саруханян каза,

...
Снощи Борислав Велев-Рой след победата си в MAX FIGHT 53 предизвика Григор Саруханян.Сутринта Григор Саруханян каза,
Коментари Харесай

Саруханян се уговорил с Рой за битка на MAX FIGHT 54

Снощи Борислав Велев-Рой след успеха си в MAX FIGHT 53 предизвика Григор Саруханян.

Сутринта Григор Саруханян каза, че е подготвен да се бие, само че единствено в случай че изискванията са му изпълнени.

Преди броени минути договорката към този момент е подготвена и борбата е реалност - Григор Саруханян ще се бие против Борислав Велев на MAX FIGHT 54 на 2-ри юни в Пловдив!

Шампионът на WBC CISBB не крие враждата си с " Рой ", като показа, че няма никаква мотивация да се бие с него, с изключение на " да му вземе парите ". Явно мениджърите на двамата боксьори са се разбрали за хонорара и Саруханян излиза в борба за рекорден хонорар за българския бокс.
 Борислав Велев спря съперника си още в първия рунд на MAX FIGHT 53 и провокира Григор Саруханян Борислав Велев спря съперника си още в първия рунд на MAX FIGHT 53 и провокира Григор Саруханян
" Ще го изям м*нгала с парцалките, " закани се Саруханян. " Битката е уговорена 100%. Ще му покажа, че до момента е играл единствено с някакви памперси. Сега ще разбере какво е да се биеш против същински боксьор. В този мач надвивам 100% с нокаут. "

Залогът в тази среща е голям - освен поради репутацията на двама от най-хубавите боксьори на България, за позицията на Саруханян във международния бокс, само че и за шампионския пояс на MAX FIGHT.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР